Vliegtijd Kos

TUI - vliegtickets
Transavia - Griekse eilanden
Sunweb - Griekse eilanden

Hoelang is het vliegen naar Kos? De vliegtijd vind je op deze pagina. Kos is een Grieks eiland dat ligt in de Egeïsche Zee. Het staat bekend om de prachtige stranden, mooie natuur en leuke dorpjes en steden. Er zijn ook bijzondere bezienswaardigheden op het eiland, zoals historische gebouwen. Daarnaast is er ook veel te doen, zoals watersport en kan je er wandelingen maken.

Wat is de vliegtijd naar Kos? Dat is handig om te weten wanneer je een reis gaat boeken. De vliegtijd is een belangrijk onderdeel van de totale reistijd. Hoeveel uur je in het vliegtuig zit is afhankelijk van de luchthaven waarvan je vertrekt en of je een rechtstreekse vlucht hebt of een vlucht met een tussenlanding.

Informatie over de vliegtijd op TUI:

Vliegtijd Kos

Rechtstreekse vlucht

Met een rechtstreekse vlucht naar Kos vliegen? Vanuit Nederland kan je via 3 luchthavens een directe vlucht boeken. Het voordeel van een rechtstreekse vlucht ten opzichte van een vlucht met tussenlanding is de kortere vliegtijd. Wij adviseren om te kiezen voor een directe vlucht, indien dit mogelijk is.

Via TUI gaan er rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Bekijk de vertrektijden en de vliegtijd op de website:

Mooiste hotels en resorts

Overtuigd van de vakantiebestemming Kos en de vliegtijd hiernaartoe? Dit vinden wij de mooiste hotels en resorts van het eiland, gebaseerd op de ligging, het aantal sterren, de voorzieningen en onze eigen bevindingen. Bekijk ze hieronder:

Kos - Tigaki - Resort - TUI
  • Mooiste resort van KOS?
Kos resort Kefalos - Sunweb
  • Direct aan het strand

Hoelang is het vliegen naar Kos?

Hoelang is het vliegen naar Kos? Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de luchthaven van vertrek, het weer en het type vliegtuig. Een luchthaven die dichter bij de bestemming licht resulteert in een kortere vliegduur doordat de afstand korter is.

De vliegtijd vanaf Amsterdam – Schiphol naar Kos is ongeveer 3 uur en 30 minuten. Dit betreft dan een directe vlucht, zonder tussenlanding. Vanaf Eindhoven Airport is de vliegtijd ongeveer 3 uur en 25 minuten. Vanaf Rotterdam The Hague Airport vlieg je in ongeveer 3 uur en 45 minuten naar Kos. Een vlucht met tussenlanding duurt vaak minimaal 2 uur langer doordat passagiers moeten uitstappen en instappen.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kos

Schiphol airportVanaf Schiphol (Amsterdam) vlieg je in ongeveer 3 uur en 30 minuten naar de luchthaven. Er vliegen meerdere luchtvaartmaatschappijen, voornamelijk in de zomermaanden.

Vliegtijd Eindhoven Airport – Kos

Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport gaan er meerdere directe vluchten. In ongeveer 3 uur en 25 minuten ben je op de vakantiebestemming. De vliegtijd is korter dan bij de overige vliegvelden doordat Eindhoven Airport dichter bij de bestemming ligt.

Vliegtijd Rotterdam The Hague – Kos

Rotterdam The Hague Airport

Vanaf Rotterdam The Hague kan je een directe vlucht boeken. Via TUI is het mogelijk om op verschillende vertrektijden en aankomsttijden vluchten te boeken. De vliegtijd vanaf Rotterdam The Hague bedraagt zo’n 3 uur en 30 minuten.

Luchthaven Kos

Kos Airport

Kos Island International Airport “Hippocrates” (IATA code: KGS) is de naam van het vliegveld. De luchthaven is vernoemd naar Hippocrates. Faciliteiten op de luchthaven zijn onder meer winkels, restaurants en autoverhuurbedrijven. Bekijk de aankomst- en vertrektijden op de website.

Adres airport:

Antimachia 853 02

Kos Airport op de kaart

Luchtvaartmaatschappijen

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Kos? Een aantal vliegtuigmaatschappijen vliegen direct, de bekendste zijn TUI, Transavia, en Corendon.

TUI heeft naast vliegtickets populaire pakketreizen. Dit zijn complete vakanties, inclusief vlucht en hotel of resort en transfer vanaf de airport en terug. Het voordeel van een reis boeken via een reisorganisatie is dat alles geregeld is. Mocht je vragen hebben tijdens je reis dan kan je gebruik maken van de klantenservice.

Waar ligt Kos op de kaart?

Vliegtijd en vliegafstand Kos

Wil je meer informatie over dit mooie Griekse eiland? Bekijk dan de pagina met o.a. de mooiste stranden, bezienswaardigheden en nog veel meer.

Kos - informatie over de vliegtijd

Lees ook:

Griekse eilanden

Griekse eilanden - vliegtickets