Vliegtijd Samos

TUI - vliegtickets
Transavia - Griekse eilanden
Sunweb - Griekse eilanden

Wat is de vliegtijd van Nederland naar Samos? Voordat je een vakantie gaat boeken is het aan te raden om de vliegtijd te bekijken. Samos is een eiland in de Egeïsche Zee en behoort tot Griekenland. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, mooie bezienswaardigheden en de stad Pythagorio.

Op deze pagina vertellen wij je hoelang het vliegen is, vanaf welke luchthavens je kunt vliegen, wat het verschil is tussen een rechtstreekse vlucht en een vlucht met tussenlanding en informatie over de luchthaven van Samos.

Informatie over de vliegtijd op TUI:

Vliegtijd Samos

Rechtstreekse vlucht

Met een rechtstreekse vlucht naar Samos vliegen? Het voordeel van een rechtstreekse vlucht ten opzichte van een vlucht met tussenlanding is de kortere vliegtijd. Een tussenlanding kost namelijk relatief veel tijd doordat mensen moeten uitstappen en instappen.

Via TUI gaan er rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Bekijk de vertrektijden en de vliegtijd op de website:

Mooiste hotels en resorts

Wat zijn volgens ons de mooiste hotels en resorts van het mooie Griekse eiland Samos? We hebben geselecteerd aan de hand van de ligging, het aantal sterren, de voorzieningen en onze eigen bevindingen. Je kunt onze favoriete hotels en resorts hieronder bekijken:

Samos resort in Pythagorion Griekenland - TUI
  • Mooiste resort van SAMOS
Samos resort Pythagorion - Vakantiediscounter
  • Wordt dit jouw hotelkamer?

Hoelang is het vliegen naar Samos?

Hoelang is het vliegen naar Samos? De vliegtijd is afhankelijk van een aantal factoren. De luchthaven waarvan je vertrekt en het weer bijvoorbeeld. Met een gunstige wind kan de vliegtijd korter zijn.

De vliegtijd vanaf Amsterdam – Schiphol naar Samos Griekenland is ongeveer 3 uur en 45 minuten. Dit betreft dan een directe vlucht, zonder tussenlanding. Een vlucht met tussenlanding duurt vaak minimaal 2 uur langer doordat passagiers moeten uitstappen en instappen. Indien je een zo kort mogelijke vluchtduur wenst, dien je hier goed naar te kijken.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Samos

Schiphol airportVanaf Amsterdam Schiphol vlieg je met een directe vlucht in ongeveer 3 uur en 45 minuten naar de luchthaven van Samos. Houdt rekening met een langere reisduur doordat je eventueel nog moet wachten op koffers. De vliegafstand bedraagt ongeveer 2.400 km.

Vliegtijd Eindhoven Airport – Samos

Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport gaan er op het moment van schrijven geen directe vluchten. Check even de website van TUI, Transavia of Easyjet naar de actuele vluchten. Wel gaan er indirecte vluchten, je landt dan eerst op een ander vliegveld voordat je landt op Samos.

Luchthaven Samos

Samos AirportDe luchthaven op dit Griekse eiland heet Samos International Airport en heeft de IATA-code SMI. Het is een relatief kleine luchthaven. Op de website van de airport kan je de vertrek- en aankomsttijden bekijken.

Adres airport:

Pithagorion, Samos 831 03

Samos Airport op de kaart

Luchtvaartmaatschappijen

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op dit Griekse eiland? Vanuit Nederland vliegen er een aantal vliegtuigmaatschappijen, de bekendste zijn TUI, Transavia, Easyjet en KLM. Het grote voordeel van TUI ten opzichte van de overige luchtvaartmaatschappijen is dat je hier een pakketreis kunt boeken, inclusief vlucht, hotel of resort en transfer. Je weet hierdoor zeker dat je reis goed georganiseerd is. Bij eventuele vragen kan je tevens terecht bij TUI, dit zorgt voor een gerust gevoel op vakantie.

Waar ligt Samos op de kaart?

Vliegtijd Samos

Meer informatie over dit mooie en bijzondere Griekse eiland? Bekijk dan onze pagina hieronder met de mooiste stranden, bezienswaardigheden en nog veel meer.

Samos - vliegtijd informatie

Lees ook:

Griekse eilanden

Griekse eilanden - vliegtickets