Op vakantie naar de Griekse eilanden? Bekijk de mooiste reizen bij:

Griekse eilanden vakanties - TUI

Lambi Beach Kos

Lambi Beach is een van de populairste stranden van het eiland Kos en ligt dicht bij de hoofdstad Kos-stad. Hier is een overzicht van wat Lambi Beach te bieden heeft:

Locatie

Lambi Beach ligt aan de noordoostelijke kust van het eiland Kos en strekt zich uit over een lengte van ongeveer 1 kilometer. Vanwege de nabijheid van Kos-stad is het gemakkelijk bereikbaar voor zowel toeristen als locals.

Kenmerken

Lambi is een mengeling van kiezelstenen en zand, waardoor het uniek is in vergelijking met andere stranden. Het water is helder en ideaal voor zwemmen en andere watersporten.

Faciliteiten

Lambi Beach is goed ontwikkeld met tal van voorzieningen. Je vindt er een breed scala aan bars, restaurants en tavernes langs de kust, die lokale en internationale gerechten serveren. Ligbedden en parasols zijn beschikbaar voor verhuur, en er zijn ook verschillende plekken waar je watersportuitrusting kunt huren.

Activiteiten

Naast zwemmen en zonnebaden kunnen bezoekers genieten van watersporten zoals jet-skiën, windsurfen en paddleboarding. Vanwege de nabijheid van Kos-stad is het ook gemakkelijk om een wandeling te maken en de vele historische en culturele bezienswaardigheden van de stad te verkennen.

Sfeer

Omdat het dicht bij de stad ligt, heeft Lambi Beach een levendige en dynamische sfeer, vooral tijdens de zomermaanden. Het is een favoriete plek voor zowel jongere bezoekers die op zoek zijn naar een levendige strandervaring als voor gezinnen.

Toegankelijkheid

Lambi is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets of zelfs te voet vanuit Kos-stad. Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt voor degenen die met de auto komen.

Griekse eilanden

Griekse eilanden - TUI

Griekenland 2024

Griekse eilanden vakantie

Mooiste eilanden Griekenland

Wat zijn de mooiste eilanden van Griekenland? Elk Grieks eiland is anders, we geven je graag informatie over de kenmerken van elk eiland. Als echte reisliefhebbers zijn wij dol op de Griekse eilanden, we vertellen je dan ook graag al onze ervaringen, tips en informatie.