Vliegtijd Rhodos

TUI - vliegtickets
Transavia - Griekse eilanden
Sunweb - Griekse eilanden

Hoelang is het vliegen naar Rhodos?

De vliegtijd naar Rhodos vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Bij het boeken van een vakantie is de vliegtijd een onderdeel van je reis. Hoelang is het vliegen naar Rhodos vraag je jezelf af. Op deze pagina vind je de vliegtijd, de vliegafstand en informatie over de luchthavens waar directe vluchten vanaf vertrekken. 

Informatie over de vliegtijd op TUI:

Hoelang is het vliegen naar Rhodos

Rechtstreekse vlucht

Met een rechtstreekse vlucht naar Rhodos heb je de kortste vliegtijd. Een andere benaming is een directe vlucht. Bij het bekijken van de vluchten of vakantiepakketten is het aan te raden om voor een rechtstreekse vlucht of een directe vlucht te kiezen. Je hebt hierbij namelijk geen tussenlanding met tijdsverlies. Bij een niet directe vlucht maak je een tussenlanding waarbij mensen in- en uit stappen. Ook wordt er geland en opnieuw opgestegen, dit alles duurt minimaal 1 á 2 uur.

Bekijk hieronder op TUI rechtstreekse vluchten.

Mooiste hotels en resorts

De mooiste hotels en resorts vind je hieronder.

Rhodos resort in Ialyssos - Sunweb
  • Direct aan het strand
Rhodos resort in Plimmiri - TUI
  • Mooiste resort van het eiland?

Vliegtijd Rhodos

De vliegtijd vanaf Nederland naar Rhodos is ongeveer 3 uur en 55 minuten. Afhankelijk van het weer kan dit iets korter of langer zijn. Deze vliegtijd naar Rhodos is gebaseerd op een directe vlucht, zonder tussenlanding. Per luchthaven verschilt de vliegtijd, bekijk hieronder hoelang het vliegen is naar vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Rhodos

Schiphol airportVanaf Schiphol (Amsterdam) is de vliegtijd 3 uur en 55 minuten. Bekijk altijd even de actuele vliegtijd bij de vluchten.

  • Adres: Amsterdam Schiphol: 1118 CP Schiphol
  • Vliegveld code: AMS
  • Aantal landingsbanen: 6
  • Luchtvaartmaatschappijen: alle

Vliegtijd Eindhoven Airport – Rhodos

Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport is de vliegtijd 3 uur en 50 minuten. Bekijk altijd even de actuele vliegtijd bij de vluchten.

Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven
Vliegveld code: EHEH, EIN
Luchtvaartmaatschappijen: o.a. TUI en Transavia

Vliegtijd Rotterdam The Hague – Rhodos

Rotterdam The Hague Airport

Vanaf Rotterdam The Hague is de vliegtijd naar Rhodos 3 uur en 55 minuten. De vliegafstand is langer dan vanaf Eindhoven en daardoor ben je iets langer aan het vliegen.

Adres: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam
Vliegveld code: RTM
Luchtvaartmaatschappijen: o.a. TUI en Transavia

Luchthaven Rhodos

Rhodos Airport

Rhodes International Airport (RHO) ligt in het zuidwesten van het eiland in Griekenland, ongeveer 14 km van de hoofdstad. Er zijn verschillende restaurants, autoverhuurbedrijven en andere faciliteiten op de luchthaven. Bekijk de aankomst- en vertrektijden op de website.

Adres airport:

Paradeisi 851 06, Griekenland

Vliegtijd Rhodos Airport - kaart

Luchtvaartmaatschappijen

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Rhodos? Vanuit Nederland vliegen er diverse luchtvaartmaatschappijen naar het prachtige Griekse eiland. In dit overzicht hebben wij gekozen om alleen de vliegtuigmaatschappijen te vermelden met directe vluchten.

Met deze vliegtuigmaatschappijen vlieg je o.a. direct naar Rhodos.

  • TUI
  • Transavia
  • EasyJet

Rhodos informatie

Het Griekse eiland Rhodos is een populaire vakantiebestemming. Door de korte vliegduur ben je in een aantal uur op deze vakantiebestemming. 

Het eiland ligt in de Egeïsche Zee. Het heeft prachtige stranden en is hierdoor geschikt voor een zonvakantie. Naast de mooie stranden zijn er ook veel bezienswaardigheden, zoals de vele historische gebouwen en prachtige natuur.

De korte vliegtijd zorgt ervoor dat jaarlijks veel mensen het eiland bezoeken. Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar deze mooie bestemming. Door het aangename weer is het een geschikte zonbestemming.

Waar ligt Rhodos op de kaart?

Vliegtijd Rhodos - kaart

Wil je meer informatie over deze bestemming of ben je benieuwd naar het mooiste Griekse eiland? Bekijk dan de pagina met o.a. de mooiste stranden, bezienswaardigheden en nog veel meer.

Vliegtijd Rhodos

Lees ook:

Griekse eilanden

Griekse eilanden - vliegtickets