Vliegtijd Zakynthos

TUI - vliegtickets
Transavia - Griekse eilanden
Sunweb - Griekse eilanden

Hoelang is het vliegen naar Zakynthos?

De vliegtijd naar Zakynthos vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam vind je op deze pagina. De vliegtijd is een onderdeel van de reistijd, je bent daarom benieuwd hoelang het vliegen is naar Zakynthos. Ontdek de vliegtijd, het tijdsverschil, informatie over de verschillende luchthavens, de vliegafstand, de ligging en het verschil tussen directe vluchten en vluchten met tussenlanding.

Bekijk de actuele vliegtijd (directe vlucht) hieronder op TUI:

Vliegtijd Zakynthos - informatie

Rechtstreekse vlucht

De kortste vliegtijd naar Zakynthos? Kies dan voor een rechtstreekse vlucht, ook wel een directe vlucht genoemd. Kijk bij het boeken van een vakantie of vliegticket naar de vliegtijden en let hierbij op een eventuele tussenlanding. De vliegtijd wordt minimaal 1 á 2 uur langer wanneer het geen directe vlucht betreft, er wordt namelijk een tussenstop gemaakt waarbij passagiers moeten in- en uitstappen. Er gaan vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam directe vluchten naar dit Griekse eiland, onder andere met TUI en Transavia.

Bekijk hieronder op TUI de vliegtijd van rechtstreekse vluchten.

Mooiste vakanties

Dit vinden wij de mooiste bestemmingen, bekijk ze hieronder.

Zakynthos resort - Tsilivi - Vakantiediscounter
  • Direct aan het strand
Zakynthos resort - Tsilivi - Sunweb
  • Mooiste resort van het eiland?

Vliegtijd Zakynthos

De vliegtijd vanaf Nederland naar Zakynthos is ongeveer 3 uur en 20 minuten.

De weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de vlucht iets langer of korter duurt. De vliegtijd naar Zakynthos is gebaseerd op een directe vlucht, ook wel een rechtstreekse vlucht genoemd.

De vliegtijd is per luchthaven verschillend, bekijk hoelang het vliegen is vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Zakynthos

Schiphol airportVanaf Schiphol (Amsterdam) is de vliegtijd 3 uur en 20 minuten. Bekijk altijd even de actuele vliegtijd bij de vluchten.

  • Adres: Amsterdam Schiphol: 1118 CP Schiphol
  • Vliegveld code: AMS
  • Aantal landingsbanen: 6

Vliegtijd Eindhoven Airport – Zakynthos

Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport is de vliegtijd 3 uur en 10 minuten. Bekijk altijd even de actuele vliegtijd bij de vluchten.

Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven
Vliegveld code: EHEH, EIN
Luchtvaartmaatschappijen: o.a. TUI en Transavia

Vliegtijd Rotterdam The Hague – Zakynthos

Rotterdam The Hague Airport

Vanaf Rotterdam The Hague is de vliegtijd 3 uur en 20 minuten.

Adres: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam
Vliegveld code: RTM
Luchtvaartmaatschappijen: o.a. TUI en Transavia

Zakynthos Airport

Zakynthos Airport

Zakynthos International Airport of “Dionysios Solomos” Airport (code: ZTH) ligt in het zuidoosten van het eiland vlakbij de stad Kalamaki. Op de airport zijn restaurants en er is de mogelijkheid om een auto te huren. Bekijk de aankomst- en vertrektijden op de website.

Adres airport:

Airport, Zakinthos 290 92, Griekenland

Luchtvaartmaatschappijen

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Zakynthos? Vanuit Nederland zijn er verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar dit eiland vliegen. Enkele voorbeelden kan je hieronder bekijken.

Met deze vliegtuigmaatschappijen vlieg je o.a. direct.

  • TUI
  • Transavia
  • EasyJet

Zakynthos informatie

Mede door de korte vliegduur is Zakynthos een populaire vakantiebestemming. Het is een prachtig Grieks eiland dat bekend staat om zijn azuurblauwe wateren en witte zandstranden. Het is hierdoor zeer geschikt voor een zonvakantie.

Op de kaart hieronder kan je de ligging zien, ten westen van het vaste land van Griekenland. Het eiland heeft naast mooie stranden nog veel meer te bieden, zoals veel bezienswaardigheden en gezellige restaurants. Ook heeft het veel leuke dorpjes en stadjes en zijn er veel mooie hotels en resorts.

Waar ligt Zakynthos op de kaart?

Zakynthos is een Grieks eiland dat ligt in de Ionische Zee, ten westen van het Griekse vasteland en ten zuiden van het eiland Kefalonia. Het is het derde grootste eiland van de Ionische eilanden, na Kefalonia en Corfu. Zakynthos heeft een oppervlakte van ongeveer 410 vierkante kilometer.

Vliegtijd en vliegroute Zakynthos

Wil je meer weten over deze bestemming of ben je benieuwd naar het mooiste Griekse eiland? Bekijk dan de pagina met alle handige info.

Vliegtijd Zakynthos

Lees ook:

Griekse eilanden

Griekse eilanden - vliegtickets